Adres:                       
Sawahasa

Randweg 8A
4104 AC Culemborg

Openingstijden:            
Maandag t/m donderdag 09.00 - 17.00 uur

Telefoonnummer:          
0345 548008

E-mailadres:                  
Info@sawahasa.nl

Website:                     
www.sawahasa.nl

KVKnummer:
18064942

BTWnummer:
NL 81 03 34 380

Algemene Voorwaarden : 
Download de Algemene Voorwaarden hier in pdf.


Algemene aanwijzingen:

 

Op onze website staan onze bruto advies verkoopprijzen vermeld. Wanneer u bent ingelogd middels een inlogcode ziet u uw netto inkoopprijzen. U kunt heel eenvoudig een inlogcode aanvragen door ons een mailtje te sturen met uw zakelijke gegevens, wij zullen uw account dan binnen 24 uur activeren. Een account aanvraag kunt u alleen indien u inkoopt voor een winkel. Heeft u geen wereldwinkel dan dient u in het bezit te zijn van een geldig KVK en BTW nummer. Inkopers voor de grootverbruik (relatie geschenken, kerstpaketten) kunnen via info@sawahasa.nl een vrijblijvende offerte aanvragen. Particulieren kunnen onze producten verkrijgen bij de wereldwinkel bij u in de buurt.

 

Internetbestellingen vanaf € 150, ex btw worden gratis thuis bezorgd. Voor bestellingen lager dan €150,- worden €6,75 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Wij geven aan Wereldwinkels een retourrecht op de artikelen die duurder zijn dan €25,- inkoop, u heeft dan geen inkooprisico meer op duurdere stukken. Het retourrecht komt te vervallen 3 maanden na inkoop. Bij het retour brengen van deze artikelen dient u steeds de pakbon mee te brengen ter controle.

Ons boeken- en foodassortiment zijn uitgesloten van alle kortingsacties die wij corresponderen. De hoge korting die wij standaard hanteren op onze boeken en food laten extra kortingen niet toe.